• 0885 192 979; 0877 176 817
  • kapkamiteva.ph@outlook.com
  • гр. Варна, ул"Кавала"№12

За Центъра

Добре дошли в Център Физиотерапия „Митеви“!

Аз съм Капка Митева и с радост ви приветствам в нашия модерен и иновативен център за физиотерапия и рехабилитация.

Нашата история е история на вдъхновение и постоянно развитие. Ние сме екип от професионалисти с доказан опит и знания в областта на физиотерапията и рехабилитацията, които се грижат за всеки пациент с любов и внимание. В Центъра сме събрали най-модерните и съвременни апарати, за да предложим на пациентите ни иновативни и ефективни методи за рехабилитация.

За нас е важно да създадем уютна и предразполагаща обстановка, където всеки наш пациент да се чувства комфортно и да бъде уверен, че заедно можем да постигнем всичко! Една от основните ни цели е да предложим на всеки наш пациент  индивидуален подход в процеса на лечение и възстановяване, което да гарантира бързото му  връщане към активния живот.

Стремим се да бъдем лидери в областта на физиотерапията и рехабилитацията, като предоставяме висококачествени услуги и иновативни методи на лечение. Мечтата ни е да превърнем Център за физиотерапия “Митеви” в символ на професионализъм, ефективност и лично отношение към всеки пациент.

Всеки пациент, който стъпва в Център Физиотерапия „Митеви“, е част от нашата история и вдъхновение за нас.

Благодарим ви, че сте част от нашата мечта!

Капка Митева

Капка Митева - Физиотерапевт, неврорехабилитация

Капка Митева е физиотерапевт, със специализирана насоченост в областта на неврорехабилитацията. Завършила е ШУ „Константин Преславски“, специалност „Биология и Химия“, през 2016 г. завършва бакалавърска степен към МУ Варана „Рехабилитация“ с грамота за отличен успех, след това получава магъстръската си степен в специалността „Неврология“ към НСА „Васил Левски“. В момента изучава докторантура в НСА „Васил Левски“ катедра „Кинезитерапия“.

Капка Митева е професионалист с богат опит и знания в областта на физиотерапията и рехабилитацията. Тя е завършила множество курсове – „Рефлексотерапия и масаж“, „Мануален лимфен дренаж“, „Мануална терапия на горен крайник и цервикоторакална област“, „Терабанд- еластично съпротивление, проприорецептивна тренировка и миофасциална релаксация“, „Спастика“, „Кинезиологичен тейтинг“ и „Проприо-рецептивно нервно мускулно улесняване“.

Посетени курсове:

  • „Рефлексотерапия и масаж“ – 2012
  • Мануален лимфен дренаж – 2013
  • Мануална терапия на горен крайник и цервикоторакална област – 2015
  • Курс по Терабанд- еластично съпротивление, проприорецептивна тренировка и миофасциална релаксация-2015
  • Курс по Спастика -2018г
  • Кинезиологичен тейтинг 2019
  • Завършен курс по Проприо-рецептивно нервно мускулно улесняване 2021г.

От 2019 година Капка Митева е на частна практика, където се занимава предимно с пациенти в областта на неврорехабилитацията. Тя е успешна в работата с пациенти с инсулти, множествена склероза, черепно-мозъчни травми и Паркинсон. Капка Митева проявява интерес и към работата с деца с аутизъм и изоставане във физическото развитие, както и с пациенти с алопластика на раменна и тазобедрени стави.

Партньор, съмишленик и юрист

Емануил Митев